shutterstock_662337727
Rating

Despre echipa Aldami-Sibiu

Suntem o firma de curatenie profesionista!

Firma de curatenie ALDAMI Sibiu ofera servicii de calitate  cu personal profesionist. Misiunea echipei noastre este sa oferim servicii ireprosabile pentru a dezvolta o relatie cu clientul de lunga durata.

Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate clientilor nostrii. Oferim servicii de curatenie la birouri, scari de bloc, curatenie dupa constructor, curatenie la domiciliu.


Cere o oferta acum

De ce sa ne alegi pe noi?

Ne mandrim cu o echipa profesionista si seriosa dedicata si orientata catre client. Echipa aldami-sibiu este formata din oameni curajosi si calificati care nu se dau batuti in lupta cu murdaria indiferent daca este vorba de curatenie post constructor, curățenie in scări de blocuri, birouri sau curățenie la domiciliu. Pentru noi prioritate este clientul si suntem pregatiti sa venim in ajutor.

CURAT SI DEZINFECTAT

Daca aveti nevoie de o firmă de curatenie si dezinfectare echipa Aldmi-Sibiu vă vine in ajutor. Asiguram eficientă rapiditate si flexibilitate.

Firma de curatenie Sibiu

PERSONAL CU EXPERIENȚA

Personalul nostru lucrează in echipă pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient. O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. 

1+
LOCAȚII CURATATE
1+
CLIENȚI MULȚUMIȚi
1+
APARTAMENTE SI CASE
1+
ANI EXPERIENȚĂ